Όταν το κόσμημα γίνεται αντρική υπόθεση

Όταν το κόσμημα γίνεται.. αντρική υπόθεση

andrika-kosmimata-kolie-mondjewels_bx37

Ανδρικό κολιέ… η trendy νότα στην εμφάνιση του σύγχρονου άνδρα

Σήμερα, υπάρχουν άπειρα σχέδια σε ανδρικούς σταυρούς για να επιλέξεις, τόσο στην κλασική όσο και στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους Εκτός από τον σταυρό, πολλοί άνδρες επιλέγουν να προσθέσουν μια trendy νότα στην εμφάνισή τους με ανδρικά κολιέ από δερμάτινο κορδόνι και διακριτικά μεταλλικά μενταγιόν που συνήθως συμβολίζουν κάτι που τους αντιπροσωπεύει όπως το μενταγιόν άγκυρα που συμβολίζει την σταθερότητα ή το μενταγιόν φτερό που συμβολίζει την ελευθερία.
antrika-kosmhmata

Ανδρικό βραχιόλι… το ευκολοφόρετο

Τα ανδρικά βραχιόλια έχουν ένα «χαρακτήρα», αποπνέουν ένα δυναμισμό και ταιριάζουν στο στυλ του σύγχρονου άνδρα. Ανδρικά βραχιόλια από ανοξείδωτο ατσάλι, δέρμα ή καουτσούκ, ιδανικά για να φοριούνται καθημερινά και να τον συνοδεύουν σε κάθε του δραστηριότητα. Τα ανδρικά βραχιόλια συνήθως έχουν minimal γραμμή και σχέδιο. Δημοφιλείς επιλογές σε ανδρικά βραχιόλια περιλαμβάνουν αλυσίδες ποικίλου φάρδους, σκέτες ή με ταυτότητα, βραχιόλια τύπου χειροπέδας από ατσάλι, δερμάτινα βραχιόλια διακοσμημένα με χάντρες ή μεταλλικά στοιχεία.
andriko-daxtylidi-andrika-daxtylidia

Ανδρικό δαχτυλίδι…. το πιο διαχρονικό ανδρικό κόσμημα

Τα ανδρικά δαχτυλίδια δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Για χιλιάδες χρόνια, οι άνδρες φορούσαν δαχτυλίδια για να συμβολίσουν τον πλούτο, την δύναμη ή την κοινωνική τους θέση. Σήμερα, ολοκληρώνουν την εμφάνιση του σύγχρονου άνδρα, υποδηλώνοντας τον δυναμικό χαρακτήρα του με τρόπο μοντέρνο και γοητευτικό
andriko skoulariki

Ανδρικό σκουλαρίκι… το «παρεξηγημένο» ανδρικό κόσμημα

Οι άνδρες που επιλέγουν να φορέσουν σκουλαρίκια, προτιμούν τα διακριτικά καρφωτά όπως ένα μικρό διαμαντάκι ή ζιργκόν, για να δώσουν μια μικρή εντυπωσιακή πινελιά στην εμφάνισή τους. Άλλοι επιλέγουν πιο εκκεντρικά μικρά κρικάκια που αγκαλιάζουν τον λοβό του αυτιού, με ή χωρίς ένα κρεμαστό μεταλλικό διακοσμητικό. Όποια και να είναι η επιλογή σου να θυμάσαι ότι το σκουλαρίκι (ή τα σκουλαρίκια) θα πρέπει να συμπληρώνει και να αναδεικνύει την εμφάνισή σου με διακριτικό και όχι έντονο τρόπο.
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

close